mer veganmat
I think it's suppertime! Idag flydde vi Milano under dagen och tog snabbtåg a 2 och en halvtimme till Venedig! 20€ tur och retur. Vi fick rabatt med våra tågluffarbiljetter så det bockade och bugade vi för. Vi hade möjlighet att ta oss gratis fram och tillbaka men en enkelresa skulle ta 4h och 20min så valet stod mellan tid och pengar. Vi hade planerat gratiståget men jag har varit för snål för att köpa vatten här och Italiens kranvatten är ju egentligen inte drickbart sååå jag satt lite för länge på dass så vi var tvungna att ta betaltåget senare, hehehe det blir köpevatten de resterande dagarna....
Men middagen igår natt, för jag blev hungrig igen klockan elva. Typiskt mig haha! Det blev tvårätters. Först en to die for ratatouille likande. Tomat, aubergine och vitlök! Fyfabian va gott det var! Sedan en alldeles för saltig indisk linssoppa med spenat. Vi hade indisk melange krydda så därför blev det indisk. Spenaten östes på då vi märkte att det var på tok för mycket salt... Det var gott tre skedar. Så nu står det en gryta i vårt kylskåp som vi inte riktigt har bestämt vad vi ska göra med. Veganer kan faktiskt också göra fel i köket!

