- Jordgubbar
- Jordnötssmör




Doktorn tipsar: Tofu!
Tofu är gjord på sojabönor, full av protein, enkel att laga och veganskt! LÅT MIG HÖRA ETT FET JÄVLA WOW NU!!!!! + Tofun har många användningsområden... glass, ost, salad, grytor, bröd, stekas, marineras, grillas, soppor bla bla bla osv.
DU behöver:
Du gör:
Lägg currypastan i en stekpanna på svag värme tillsammans med några deciliter vatten. Tärna tofun och släng in bitarna i pannan. Alltså den på spisen och inte i ansiktet lol. Höj tempen lite så att det börjar puttra och prutta hihi. SEN mina damer och herrar lägger ni i ärtorna och låt stå i ca 20 min tills det mesta av vattnet har disappear. Efter det, i med mer vatten, beroende på hur mycket såååås du vill ha. När allt ser nasty ut är det klart och då slänger du i finhackad rödkol! Eftersom jag är en mästerkock så vill jag att det ska vara estetiskt fint med färger o därför passar rödkol alldeles utmärkt!
Lägg upp snyggt på en tallrik så som jag har gjort, känn den underbara doften av exotiska kryddor och en mustik av den hemlighetsfulla tofun. Ta en tugga, skrik så högt du kan och spring genast till vattenkranen. När du gjort det, repeat!
Sammanfattning:
Gillar du stark mat så är denna rätt en höjdare, för oss andra så bränner kroppen några kalorier med allt springande i hettan.