0 Läs mer >>
Ååhhh jag har en till svaghet utöver kaniner, hästar, smörgåstårta, Marilyn Manson, choklad, knäckebröd, skinnjackor, min ryggsäck, pussar o hångel, apelsinjuice, sömn, adrenalinkickar, kängor och allt som är rosa. -Och det är ostbågar. Mahahahaha köpte en big pack, halva påsen tog slut på 10 min, den andra halvans öde är redan bestämt!


cheesy bitch

0 Läs mer >>
Tog en sväng till grönan. Alltså i korsningen svänger du till vänster, ordentligt. Då blir det en sväng. En jätte bra sväng. IALLAFALL. Såg 30 ,second to mars, dem var verkligen bra live, alltså jätte bra live.




jätte bra

0 Läs mer >>
Ny dag nya tag. Jag börjar dagen med dagens viktigaste mål, frukost! För mig är en stadig frukost gårdagens rester + det obligatoriska kaffet. Idag var inget undantag så på menyn stod det smörgåstårta. Har ätit det tre dagar i rad nu hihihihååå.








GOOOOD MOOORGON

0 Läs mer >>
Vilse i skogen vandrar hon omkring, hon vandrar omkring men hon hittar ingenting....


Kisspaus i skogen på studentdagen!

kiss och bajs

0 Läs mer >>
Att gråta är en vacker sak, man visar känslor för någonting samt att man får vackra ögon. Jag vet inte vad jag visar känslor för just nu. Har bara hålt inne allt för länge, behöver lätta på trycket(ändå så får man alltid ont i huvudet för att man gråter just för att trycket stiger...). Trodde jag var starkare än såhär, inte börja lipa över små saker, jag lindar alla runt mitt lillfinger och lyckas alltid i slutändan få det jag vill ha. Men man kan väll inte alltid ligga på topp och det är väll då jag gömmer mig i ett hörn med min snuttefilt från 90-talet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och btw, jag tog studenten förra veckan, hurra för mig!
 

ingen sa att det skul...

2 Läs mer >>
ja som ni ser på rubriken är detta mycket vanligt, utifrån mina mycket nogrant analyserande studier så vet jag att alla sitter inne när det är sol ute. men skit samma. jag ska faktiskt gå och sova om en stund och innan dess så vill jag ge er en tankeställare. har ni tänkt på hur musse pigg än vrider och vänder på sig så är hans öron alltid runda... som om dem skulle vara klot, men musöron är ju inte klot... CRAZY
Musse Pigg
äger inte bilden osv:
http://www.disney.se/kalleanka/bli_kjent/portretter/se_mikke.html

det är okej att va in...

1 Läs mer >>
här ska ni få några bilder som beskriver hur min helg har varit. enjoy!
 
 
 
tror dem flesta är som jag, men är för coola för att erkänna det
 

min helg