3 Läs mer >>
öööööhhhh har inte gjort något superduper fantastisk recept senaste tiden, eller egentligen haaar jag dem men dom tar fett lång tid att skriva :C   Såååå istället får ni se mina fläskiga korvben som försöker bygga muskler hohoho!
 
Wööööw jag brände 77 kalorier på 7 minuter!!!!! Woop fitness, lägg märke till att dom två sista minuterna va fett chill så säg 70 kalorier på 5 minuter!
Körde sen lite squat och benpress med dem graciösa bilderna får ni en annan gång, lul.
 
Här är för övrigt ungsbakade rödbetor med timjan, vitlök och getost! (bröt mot mitt veganlöfte här.........men den var löpefri iaf)
 
ALLTSÅ MUMMA VA GOTT
 

no food no homo

0 Läs mer >>
- ska jag också fira såklart!!!!!!!!!
Jag körde ett gaaalet benpass idag, så då måste man ju äta ordentliggt o nyttigt! Exempelvis våfflor!
 
Här är en nyttig våffla med svamp, vitlök och timjan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och här är också en nyttig våffla med nutella på höhöhöh.
 
Och låt oss avsluta dagen med en fett poetisk bild!

våffeldagen

0 Läs mer >>
 
 
Varför är (nästan) alla grabbar så obsessed vid sin lilla dingelidong. En korvig korv där det kommer kiss ut ibland. En sladdrig och hårig liten körv som antagligen inte luktar så gott (har faktiskt inte luktat på en så jag har ingen aaaaaning men antar att det inte är en dans på rosor). ALLTSÅ GRABBAR HÅLL SNORREN I BYXAN INNAN JAG KLIPPER AV DEN ! Ok?

sladdrig sjögurka

0 Läs mer >>
(OBSOBSOBS detta var för några dagar sen) Blev en sen frukost och en tidig lunch så dvs en lätt lunch. För att jag var mätt från min powerfrukost!
 
DU behöver:
Portabello svamp
Champinjoner (en svamp)
Cayennpeppar
Sallad
Sockerärtor
Olivolja
Parmesanost!!!! Utan löpe såklart!
Groddar
Risnudlar mums mums ♥
 
DU gör:
Kokar sockerärtorna i en söt liten gryta, hett o bubbligt skare vara typ fem minuter sen fiskar du upp dem asap för att få det där lilla knacket när man biter i sockerärtorna. Stek svampisarna i oljaaaa och cayennpeppar. Blanda svamp, sallad, groddar och ärtorna i en grasiös tallrik och riv över parmesaaaan om du känner för det. Servera med kokta (eller okokta om du gillar knaprigt) risnudlar. Färdigt.
 
 

FULA BILDER

2 Läs mer >>
Tränade faktiskt i lördags, måndags, tisdags och idag! WOOPEOOP! Inga jävla töntiga yogapass eller bränna minsta lilla fettprocent i kroppen, nono. I Lördags körde jag värsta tuffa benpasset, i måndags simmade jag 2500m, i tisdags simmade jag 1300m och idag körde jag liiite armar och liiite mage. Hade only 40 min på mig idag, thats why. Men lalalalala orkar inte mer med det, ville bara tipsa om resturangen Kalori i kungshallarna, högsta våningen, där har dem ordentligt med protte och lagom med fet o fläsk. And the fooooood was tasty ♥ liiiite för strak soyagryta för min smak men skulle utan tveka äta där igen ;)))))
(((((((jag tog råris, bönor, het soyagryta och rotfrukter + grönsaker)))))))))
 
WÖÖÖÖÖÖW FETT FITNESS ATT TRÄNA CARDIOOOO
 
 

NAJSBAJS

0 Läs mer >>
 
Blanda nutella tillsammans med havregrädde och lägg på en semelbulle. oooohhh myyyy ♥

tips på att bli fet

0 Läs mer >>
Jag lär kidzen hur man använder en tampong, PÅ RIKTIGT!!!! 
 
Barn, tampongen går att stoppa upp på alla möjliga ställen där det kommer blod ifrån! Och till er grabbs som inte har någon aaaaaaning om vad mens är och kan vara, föreställ dessa bilder fast orådet är kussemurran ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tamponger, världens b...

0 Läs mer >>
Råtträtten är en fransk maträtt beståendes av grönsaker. Eftersom jag är en elegant veggi så passar det mig ju utmärkt. Bajsenklare kan det inte bli!
 
 
DU behöver:
  • Tomat
  • Vitlök
  • Aubergin
  • Mangold
DU gör:
Stek Auberginen tillsammans med vitlköen och lite vatten och olja i några minuter. Krydda med vaaaalfria kryddor, i sedan med mangolden i små bitar så att den gröna färgen sprider sig för det blir så fab då, you love it ;) Sist men inte minst tärnar du tomaten och i i stekpannan en minut. Jag gillar Ratatouille när det är lite mer bitar än bara gegga. Fattar ni? Ni 20 som läser bloggen dagligen hahahhaha. 
 

Öhhh jaaa roligare än såhär blir det inte. Inga svordommar, inga nastybilder på mig inga bajskorvar, ni hajjar. 
 
OBS, varning när du äter det här är att du håller dig frisk typ alltid, massor av vittaminer och antidoxidanter ♥

ratatouille

1 Läs mer >>
Mens borde synas o höras, har varit undangömt alldeles för länge! Här är några "why" för att mens ska uppmärksammas MERA och skyltas i butiker!
 
   ♠ För att typ hälften av befolkningen har det-kommer få det-haft det.

   ♣ För att det är sååååå piiinsamt att prata om det, så äckelpäckel.

   ♥ Mensen berättar om du har en bulle i ugnen eller icke, kan vara bra o veta så du inte står där en vacker dag måste köpa blöjor istället för bindor mot din vilja! (eller tvärtom för den delen....)

   ♦ Det är ju tydligen okej för alla (Läs: manliga könet) att skämta om det. Jag är ju liksom aldrig sur och elak på riktigt, det är ju alltid PMS!!!!!
 
   ♠ Det är natuuuurligt att mensa, ett tecken på att du är frisk! Överviktig, underviktig bla bla bla.

   ♣ Alla barnen hade vita byxor, förutom Linda, för hon hade glömt sin binda!
 
   ♥ För att mensvärk tar hus i helvete! Tänk dig kniv i nedre delen av magen, alltid illamående och huvudvärk. Någon som delat din ryggrad på mitten och gjort tusen nålar på låren + svullnad i muppan och IBLAND (Läs, för mig) svullnad i munnen. Asså ibland kan tänderna göra ont!!!! Tror jag lyckades beskriva mensvärk ganska bra, right guurls?!
 
   ♦ Vore knas att inte få prata om det, en genomsnitt brud blöder ca fem dagar, varje månad, varje år, i femtio år. Asså det är typ TRETUSEN DAGAR!! Så snabb huvudräkning här! En genomsnitt människa lever ca 79 år, brudar lever något år längre än penisar ;) Så säg 80 ååår. 80*365=29200, det är nästan 30000 och om nu vi gurls blöder ca 3000 dagar i livet och vi lever i ca 30000 dagar så är det en fucking tiondel av våra liv vi ska blöda från muttan. PARTY HARD ELLER VAD SÄGER NI?
 
   ♠ TänK att köpa mensskydd till alla dom dagarna, inte billigt, inte billigt. 
 
   ♣ För att det anses vara något skamligt och äckligt. Och jaaaa blod och klumpar och allt som kommer ut ur mordor är inte nice, men fan heller att jag tänker skämmas eller känna mig äcklig. BIG NO IN MA GIRL ORLD.
 
   ♥ Mer snack om mens under sexualkunskaperna i skolan, no girl ska behöva sitta första gången på dasset o behöva läsa den där töntiga manualen med fula bilder och fatta nada!
 
   ♦ MENS är BRA! Ska inte gömmas undan som den gjort i många år! Dags att visa vem som är #bossbitch! 
 
 
 
OBSOBS inte jag som äger bilden, den är skapad av Liv Strömquist!
 

mens hit o dit

0 Läs mer >>
Det verkar som om raw food har blivit en ny träääännnd i stan (bondhålan)! Jag vill ju vara lika cool så måste hänga på med några daddelbollar!!!!!
 
DU behöver:
  • Ca tre deciliter havregryn
  • 400 gram daddlar, urkänade
  • en halv deciliter sesamfrön plus lite till att rulla i
  • Några rutor blockchoklad eller sex matskedar kakaooooo
  • Kokosflingor att ruuuulla i
  • en liiiten tesked vaniljsocker
  • kallt kaffe eller vatten eller båda. Typ en halv deceliter, beroende på konsistensöööön 
DU gör:
Oh well, jag var extreeemt lat när jag gjorde dom här hahahah, asså latare än vanligt. La ner daddlarna i en matberedare/mixer, märkte att det blev en jävla grötig klump som bah "jag tänker inte röra mig ur fläcken" så skuffade ner vatten i mixern istället för den dööösnygga bunken jag tagit fram. Kom på snabbt som attan att jag icke hade något kaffe hemma så tillsammans med daddlar o vatten fick en matsked näääskaffe besöka för att ge lite sting! (Lägg gröten i bunken). Blanda resten av ingridienserna (yes det där stavade jag kaosfel men JAG ÄR MEDVETEN OM DET) förutom kokosen! Den ska bollarna rullas i hoho. Blanda jätte gärna lite sesam i kokosen för att kunna lägga ut på din fitnessblogg, det ser extra healthy ut skaruveta!!
 
 
 En blå sax.

raw food ~ daddelboll...

1 Läs mer >>
Fredag är min enda lediga dag utan jobb, det firar jag alltid med min käre gode vän Miss Nutella. 
 
 
ALLTSÅ DET VÄRT ATT DÖÖÖÖ FÖR!!! DOPPA NÅGOT HÅRT OCH KNAPRIGT I NUTELLAN OCH NJUT! hÄR ANVÄNDE JAG MIG UTAN KNÄCKEBRÖD GJORD PÅ BOVETE OCH NÄSSLOR TOPPAT MED PUMPAKÄRNISAR ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

snuskiga fredag

0 Läs mer >>
yeeeeesss har börjat på kickboxning, svettig som fan blev jag efter passet idag. Om svett har lämnat kroppen så har även protte gjort det så det är fett important att käka mat efter träning. Gjorde en dööööögooood wannaberisotto kan man säga. Simpelt!
 
DU behöver:
  • Kidneybönor (Bönorna som ser ut som njurar, minns inte hur dem stavas men jag är för lat för att kolla upp det hihihuhuähähåååå)
  • Ris
  • Torkade nässlor
  • Avokado
  • Olivolja
  • Citronpeppar
  • En hungrig beast
DU gör:
Kokar riset och lägg sedan upp i en djup stor skål, skölj bönorna så du inte pruttar hejvilt efter middagen och blanda runt tillsammans med riset. Krydda med nässlor och citronpeppar och ringla (rignla???) över olivolja, snåla inte! Sedan kommer det till det finurliga, att tärna en avokado i små bitar, take your time för jag orkar inte förklara hur jag gjorde så hitt på något!
 
Har ni gjort rätt kan det se ut såhär
Frääsigt o gott o veganskt ♥
 
 
 
Eftersom jag har varit såååå duktigt genom att träna idag så tänker jag belöna mig själv med en liten(OBS läs stor) smakbit av choklad. MOAHAHAHAHA AV SEX STYCKEN!!!!
 
Inte veganskt jag veeeeeet men jag tänkte bli fet och nu har jag goda förutsättningar!

kickbox

2 Läs mer >>
EFTER TRÄNING ÄR DET VIKTIGT MED PROTTE!!! Det har vi ju alla hört någon gång mmm yes. Körde ett gaaalet benpass idag. Eller aa, följde inte några skrivna pass med miljarder set och en skrikig pt i mina öron, utan körde på alla benmaskiner jag kunde hitta på gymmet. + squat. Såååå för att mina muskler kanske ska behållas så är det ju bra att ge någonting tillbaka till kroppen. Dvs föda. Protein bygger upp muskler vet ju alla och protein finns ju baaaara bara bara i kött. Så vi tar o steker en blodig jävel?? eller vad säger ni??
 
ehhh nej. 
 
DU behöver:
  • Vegansk kebabkött
  • Vitlöksklyftor
  • Grillkrydda
  • Tomat
  • Spenat
  • Groddar
DU gör:
Steker kebaben med olja kryddor och vitlöken. Var det köttiga köttet fryst så häller du i en dump vatten i pannan och steker på gaaaaaanska hög värme tills all vätska är borta.Dela tomaten i två och lägg ner dom i pannan så att dom får en jumijumi stekyta + smak av alla kryddor. Servera beautiful tillsammans med hackad spenat och hemmaodlade groddar ♥
OBS OBS varning för gryyyymt snygga bilder.
 
 
 
 
 
 

protein

0 Läs mer >>
Gjorde en delikaaaat omelett för några dagar sen, har haft lite brist på idéer till nya recept... Vill att det ska storslaget! Kungligt! SÅDETSÅ! 
 
mEEEEEEEEn nu kör vi för fan.
 
DU behöver:
  • Ägg
  • Svamp, jag tog ostronskivling
  • Två vitlöksklyftor
  • Vitpeppar
  • Olja, ingen jävla smör
 
DU gör såhär:
Stek svampen i olja några minuter, pressa i vitlök och krydda med lite salt och peppar.... Vispa äggen för sig i en liten skål eller ett glas, funkar finfint med glas om det bara är två tre ägg som ska användas. (Y)
Häll äggfarmen över svampen och stek på svag värme till önskad fast form. Klart! Sååååååå god!
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Btw, tog körkort idag! Heja mig!
 

lägg ägg

0 Läs mer >>
..... var ju för några dagar sen?!?! Ehhh Grattis alla kvinnor, ni får bara en dag om året sen får ni vara nöjda. Jahaaaja det bockar och bugar vi för. Nej jävlar, flickor ska niga, inte buga!
 
Jag vet inte helt ärligt om jag vill säga grattis eller ej. Att bara säga grattis till alla gurls låter ju bara lökigt, grattis för vadå blir det liksom. Men jag vill ju ändå säga grattis till alla fightergirls som inte tar skit från någon och vågar synas o höras. Sluta aldrig slåss för rättvisa hohojaja ♥
 
MEN, om jag skulle va president över världen så har jag några kvinnliga punkter att ändra på!
 
    ♥ Högre straff för de som begått våldtäkt!! Inge snack om saken, det ska ändras!
 
    ♥ Billigare tamponger och bindor eller införa "röda bidraget", alltså, vi blöder cirka fem dagar varje månad, i cirka femtio år. HAR NI MÄN NÅGON AAAANING OM HUR MYCKET BINDOR O TAMPISAR VI MÅSTE KÖPA FÖR DOM 3000 DAGARNA VI BLÖDER I VÅRA LIV??? Crazy....
 
    ♥ Lagliga aborter överallt i världen, tycker att ni män inte ska ha någon talan. Det är inte ni som ska gå runt med en klump i magen i nio månader. Abort bör vara lagligt och enkelt att genomföra för att undvika all onödig skada som kan hända den gravida. Finns det ingen hjälp kommer aborter genomföras olagligt och osäkert ändå, så det går inte att undvika genom förbud.
 
    ♥ BILLIGARE NUTELLA OCH CHOKLAD. Pms är ett farligt monster och kan lugnas ner med det bruna guldet!
 
    ♥ Få folk att fatta att feminism ÄR att jobba för jämstäldhet. Vill slå en brödkavel i huvudet på folk som säger "Jag tycker inte om feminism, jag tycker om jämställdhet". Ja men lilla kurre, feminism hade aldrig skapats om det varit jämställdt.
 
Nu vart det lite mer politiskt än vad jag hade tänkt så vi jämnar ut det med lite bilder!
 
 

internationella kvinn...

0 Läs mer >>
Länge sen? Hoho jaja! Ny morgon nya tag och då är det dags för frukost! Gröt♥!♥!♥!♥!♥!♥! Okej helt ärligt tycker jag inte om gröt men äter det lite ibland för det är tydligen nyttigt för oss fyrbenta hoppare. Okej jag hoppar inte, jag sover om dagarna men va fan..... ska fylla tio bast i höst, det tar på krafterna...
 
MEN! GRÖT! Koka Råg- eller havregrynsgröt med olja och en gnutta salt så blir det bra. Lite nermosad frukt fungerar utmärkt någon gång ibland, för frukt är godis så viktigt att det är i små mängder så jag inte får hjärtklappning det första som händer. 
 
Borde inte ni va på jobbet elller plugget nu eller???
// Franz
 

frulle